Control & Support

Advies en ondersteuning, rechtstreeks van dé pensioenkenners van Nederland, voor iedere professional die met pensioenen te maken heeft of te maken krijgt: zelfstandig werkende consultants, pensioenadviseurs, accountants, advocaten, werkgevers, ondernemingsraden, brancheorganisaties.

De geruststellende gedachte dat u samen met NPB altijd alles over pensioen weet: compleet én op tijd. Goed voorbereid tot in het kleinste detail, voortdurend up-to-date als het gaat over wetten, regels, uitzonderingen, bijzondere situaties, risico's en opties.
Steeds de beschikking over handzame overzichtelijke brochures, nieuws, praktische hulpmiddelen als adviessjablonen en checklists. Plus misschien wel het belangrijkste: een eigen contactpersoon bij NPB achter de hand, als onmisbare helpdesk voor de ingewikkeldere vragen. Dankzij de specialisten van Nederlands Pensioenbureau blijf je bij.

Overleg opent deuren

Gebeurt er iets in de pensioenbranche, dan is NPB er bij: politiek, juridisch, besluiten-met-gevolgen en koerswijzigingen bij alle betrokken instanties zoals Verbond van Verzekeraars, Autoriteit Financiële Markten AFM, de beroepsorganisaties van accountants en belastingadviseurs NBA en RB. Wij zitten aan tafel; we houden u op de hoogte.

Kennismaken

Wat gaat Control & Support voor uw bedrijf betekenen?
Vul het contactformulier in en we nemen snel contact op voor een afspraak bij u of bij een van onze regiokantoren.