Pensioenbalie arbeids- & ondernemingsrecht®

Het kan.

Vanaf heden verzekerd zijn van écht alle kennis over pensioen en pensioenrecht, die u in uw praktijk hoe dan ook nodig heeft. Voortaan nog maar één telefoongesprek of e-mailbericht verwijderd van de beste pensioen-experts van Nederland, als volwaardig deelnemer aan Pensioenbalie van Nederlands Pensioenbureau.

Aanmelden!

Wees verzekerd van die pensioenexpert op de achtergrond en meld u nu aan.
Voor € 75,- kunt u ter introductie vrijblijvend kennismaken tijdens één van onze Pensioenbalie Kennissessies. Ook uw introductie Kennissessie is al goed voor 2 PO-punten. Wanneer u later aansluit bij Pensioenbalie, verrekenen wij deze investering.

meld u aan   

Meer weten?

Navraag doen bij Nederlands Pensioenbureau biedt altijd uitkomst.
Naast kennis over pensioen en pensioenrecht, zijn wij namelijk ook op de hoogte van al die andere, niet-juridische aspecten van de situatie, leggen verbanden, houden rekening met neveneffecten van een besluit, adviseren kortom in het belang van uw cliënt. 

Print versie 
  
Eenmaal opgenomen in het netwerk van Pensioenbalie, kunt u automatisch gebruik maken van de volgende diensten:

Pensioenbalie Kennissessies                                                              

Twee keer per jaar wordt u bijgepraat over relevante pensioen onderwerpen en daaraan gerelateerde arbeidsvoorwaardelijke zaken die u ondersteunen uw cliënt optimaal te bedienen. Daarbij wordt ingegaan op de praktijksituatie, zodat u het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen. Goed voor 4 PO-punten per jaar.

Telefonische Helpdesk

Wanneer het er in arbeidszaken of de praktijk van ondernemingsrecht even werkelijk op aan komt, is het prettig te weten dat ondersteuning altijd binnen handbereik is. Via onze (telefonische) helpdesk heeft u voortdurend deskundige bijstand tot uw beschikking. De helpdesk wordt continue bemand door ervaren pensioenjuristen en -consultants.

Vakinhoudelijke nieuwsbrieven
Met regelmaat waardevolle actuele informatie, zodat er voor u geen verrassingen meer zijn op pensioengebied, ook te vertalen naar nieuwsberichten voor uw relaties.


Kortom, het waardevolle gevoel dat u uw kantoor versterkt heeft met een gespecialiseerde collega, iemand voor wie het pensioenrecht geen geheimen kent; altijd snel te raadplegen, zeker ook in acute gevallen. 

Wilt u deelnemen? 

Meld u dan direct aan voor één van de eerstvolgende Kennissessies, ook bij u in de buurt. U kunt éénmalig, ter introductie, voor € 75,- (excl. btw) vrijblijvend kennismaken met Pensioenbalie. wij zorgen voor de rest!    

meld u aan 

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Pensioenbalie en meer

Zoekt u nog meer verdieping? Dan komt u wellicht in aanmerking voor onze uitgebreide Pensioenbalie dienstverlening met onder andere Studiemiddagen met thematische actualiteiten en jurisprudentie om praktijksituaties te bespreken, dus altijd tot in detail op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen. Met bijdrage van toonaangevende pensioen(recht)advocaten en uiteraard de mogelijkheid van PO-punten. Ook ondersteunen wij u in uw taak om preventief te handelen, bijvoorbeeld door gezamenlijk DD's uit te voeren op uw pensioendossiers. Voor meer informatie over deze verdieping met uitgebreide mogelijkheden klikt u hier.

Wilt u deelnemen? Meld u dan direct aan, wij zorgen voor de rest!