Trainingen

Nederlands Pensioenbureau organiseert al ruim tien jaar trainingen en opleidingen voor de pensioenbranche. Daarin combineren we onze jarenlange ervaring binnen de pensioenadvieswereld met onze praktijkkennis. Niet om te laten zien dat we veel van ons vakgebied weten, maar om te zorgen dat professionals nóg beter hun vak kunnen uitoefenen. Want of u nu pensioenadviseur bent, advocaat, accountant of lid van een ondernemingsraad, onze trainingen verbeteren uw theoretische en praktische beroepsvaardigheden. We dragen namelijk niet alleen relevante pensioenkennis over, maar besteden ook veel aandacht aan de toepassing ervan in de dagelijkse praktijk. Onze docenten zijn allemaal actief werkzaam in de pensioenadviesbranche, zij weten haarfijn wat er speelt.

Pensioentrainingen op maat

Een deel van onze opleidingen zijn standaard en gericht op veelvoorkomende situaties en algemene vaardigheden. Maar soms vraagt de praktijk om een zeer specifieke aanpak. Daarom bieden wij maatwerktrainingen, geheel toegespitst op de bedrijfseigen praktijk. Wilt u meer weten over een onderwerp dat u niet op deze website vindt, neem dan gerust contact op. Wij zitten voor u klaar en kunnen u van een op maat gesneden (trainings)advies voorzien.

Cedeo: hoogst mogelijke score

Natuurlijk kunnen we zelf roepen dat we slagen in onze missie, maar liever hebben we dat onze klanten ons op waarde schatten. Evaluaties en klanttevredenheidsonderzoeken laten we daarom uitvoeren door een onafhankelijke partij: Cedeo. Het resultaat? Wij zijn vanaf 2010 Cedeo-geaccrediteerd en halen de hoogst mogelijke score. Rapportcijfer uit de laatste CEDEO Accountancy Audit: Klanttevredenheid 98,1 %. Gemeten werd onder andere: samenwerking & relatiebeheer, prijs-kwaliteitverhouding, niveau trainingen, vakinhoudelijke kennis, beschikbaarheid van alle informatie waar je naar zoekt.