Over Nederlands Pensioenbureau

Nederlands Pensioenbureau is hét bureau vaktechniek voor de pensioenbranche.
Allround kennisinstituut. Gewild adres voor opleidingen én permanente educatie (PE en PO) voor professionals, werkzaam in de financiële dienstverlening. Ondersteuning in de praktijk, door en voor experts: wij helpen de adviseur aan het juiste advies.

We zijn hard op weg

Het doel: de hele dienstverlening van het pensioenadvies in Nederland naar een hoger niveau tillen.
Te beginnen met onze eigen klanten, die we dagelijks stevig ondersteunen in ons netwerk voor Pensioen Control.
Rapportcijfer uit de laatste CEDEO Accountancy Audit: Klanttevredenheid 98,1 %.
Gemeten werd onder andere: samenwerking & relatiebeheer, prijs-kwaliteitverhouding, niveau trainingen, vakinhoudelijke kennis, beschikbaarheid van alle informatie waar je naar zoekt.

Onze rol

Volledig onafhankelijk, integer, professioneel, altijd nieuwsgierig naar het detail dat belangrijk is.
Niet gelieerd aan verzekeraar of belangenorganisatie; wel met regelmaat aan tafel bij alle marktpartijen in en rond pensioenland om onze klanten als allereerste te kunnen bedienen met het nieuws, hoe klein ook.
Betrouwbaar, risicobewust, onderzoekend, waarbij we een afwijkend standpunt niet uit de weg gaan, als dat nodig is.

NPB in de markt

Ons werk kunnen we niet alleen, Nederlands Pensioenbureau bestaat en opereert niet in een vacuüm. Daarom voeren we regelmatig overleg met op de pensioenbranche invloedrijke partijen. Denk aan belangrijke marktspelers als de Autoriteit Financiële Markten (AFM), De Nederlandse Bank (DNB), het Verbond van Verzekeraars, de Pensioenfederatie, de verschillende beroepsorganisaties (NBA, RB, FFP, etc.) en uiteraard de politiek. Dat houdt onze visie op de pensioenmarkt scherp en onze kennis en kunde actueel.

Meer weten? Neem contact met ons op!